Американската попзвезда Тейлър Суифт, беше обявена за Личност на годината на сп.

...
Американската попзвезда Тейлър Суифт, беше обявена за Личност на годината на сп.
Коментари Харесай

Как Тейлър Суифт два пъти е на корицата на Тайм като Личност на годината

Американската попзвезда Тейлър Суифт, беше оповестена за " Личност на годината " на сп. " Тайм " за 2023 година

" Голяма част от това, което Тейлър Суифт постигна през 2023 година, е извънредно. Тя се ангажира да придаде стойност на фантазиите, възприятията и прекарванията на хората, изключително на дамите, които се усещаха подценявани и рутинно подценявани ", сподели основният редактор на списанието Сам Джейкъбс.

На 33-годишна възраст Суифт, чиято кариера стартира като кънтри певица, прибавя още едно самопризнание към дългия си лист с триумфи и върхове. Нейните албуми или техните преиздадени версии постоянно оглавяват американските ранглисти, какъвто сега е казусът с 1989 (Taylor`s Version), който е на върха в чарта Билборд 200.

На фона на феноменалния триумф на турнето ѝ, белязано и от скандал към продажбата на билети, концертите бяха прожектирани и в кината, а Тейлър Суифт оглави северноамериканския боксофис през уикенда, в който излезе концертният ѝ филм, напомня Българска телеграфна агенция.

Сп. " Тайм " отбелязва, че изпълнителката на шлагери като Shake It Off и Cruel Summer, която наследява украинския президент Володимир Зеленски на влиятелната позиция, е " първият човек в региона на изкуството, разгласен за " Личност на годината " поради триумфа си като актьор ".

Главният редактор на списанието показва, че оценката постоянно се присъжда държавни глави или титани на промишлеността, само че " Тейлър Суифт е намерила метод да премине границите и да бъде източник на светлина ". 

" Заради това, че построи собствен личен свят, само че направи място за толкоз други хора, поради това, че трансформира историята си в международна легенда, поради това, че донесе наслада на общество, което обезверено се нуждае от нея, Тейлър Суифт е " Личност на годината " на сп. " Тайм ", написа още Сам Джейкъбс. 

Тейлър Суифт съумя да победи осем други финалисти. Сред тях бяха руският президент Владимир Путин,  китайският президент Си Цзинпин, британският крал Чарлз III,  ръководителят на Федералния запас Джеръм Пауъл, хитовият филм " Барби ", холивудските сценаристи и артисти, които стачкуваха това лято.

Тейлър Суифт e първата жена, която се появява два пъти на корицата на " Таймс " за Личност на годината от началото на класацията през далечната 1927 година Суифт беше оповестена за " Личност на годината " и през 2017 година, когато беше приета за една от " Нарушилите мълчанието ", които въодушевиха дамите да приказват за полово непозволено държание.

Като първата жена, приета повече от един път за " Личност на годината ", Суифт се причислява към дребна група от многократни избраници, дружно с няколко президенти на Съединени американски щати и международни водачи.

Суифт завоюва сходни самопризнания от списанието " Пийпъл " (People), което я разгласи за най-интригуващата персона на годината за 2023 година, и от сп. " Форбс " (Forbes), което я дефинира като номер 1 в листата си с най-влиятелните дами в света в медийния и развлекателен бизнес.

На 33 години Суифт, която 12 пъти е била носителка на премията " Грами ", може би е на върха на кариерата си. Тя стана най-стриймваният реализатор на Spotify в международен мащаб тази година. Нейните песни са натрупали повече от 26,1 милиарда слушания от началото на годината, съгласно Spotify Wrapped.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР